JE "VISITEKAARTJE"

WEB DESIGN

Heb je een website nodig?

Ik help jouw droom om te zetten in een DREAM WEBSITE!

butterflies blue

Mischien herken je je hierin:

ShineMoments_2018-30_web

Je bent je Business begonnen vanuit passie, maar bij het idee dat je een website nodig hebt gaan je haren overeind staan. Je wilt het liefst een  professionele website, waarin je echt kan laten zien wie je bent en wat je doet. Een website die persoonlijkheid uitstraalt, aantrekkelijk is voor je ideale klant en dat je klant jouw product of dienst aanschaft.

Er aardig wat bij kijken bij het maken van een website. Want hoe zorg je er nu voor dat de uitstraling en het design van je website past bij jou en je ideale klant? Hoe zorg je ervoor dat je bezoeker overgaat tot actie? Een sterke website die resultaat oplevert bezit de juiste ingrediënten.

Hoe zou het voor je zijn als je dit niet zelf hoeft te doen en jij je kunt focussen op je Core Business. Ik help je graag hiermee.

Op basis van je wensen maak ik jouw "Online Visitekaartje". Dan doe ik waar ik goed in ben en kun jij doen waar jij goed in bent. Win-win!

 

Mijn doel: jou verder te helpen met de groei van je bedrijf!

Wat ga ik voor jou doen?

heart-2750394

Ik merk dat mijn klanten het belangrijk vinden om een werkende website te hebben, die goed bereikbaar is en die hun klanten makkelijk kunnen vinden. Ik ga proberen je uitleg te geven over de techniek. 

Voor het bouwen van websites werk ik met WordPress. Omdat WordPress flexibel is en overal mee te koppelen is. In WordPress kun je ook altijd uitbreiden met extra functies mocht je die later nodig hebben. Dit geldt dus ook voor mijn systeem. Een Academy, E-mailmarketing, boekhoudsysteem of betalingen voor je diensten of producten? Het kan allemaal  worden toegevoegd!

Het opbouwen van de pagina's zelf gaat heel gemakkelijk en met Beaver Builder. Ook als je nog nooit eerder zelf een website hebt gemaakt. Bovendien kun je eerder gemaakte onderdelen van de website (zoals bijvoorbeeld referenties, of een contactformulier) altijd op een andere plek opnieuw gebruiken. 

Wil je meer opties, dan kun je contact met mij opnemen zodat we kunnen bespreken wat je precies nodig hebt. Dan maak ik een offerte op maat voor je.

Ik geef je graag advies en ideeën wat er (nog meer) mogelijk is. Mijn uitdaging is om datgene wat je voor ogen hebt, ook te maken op je website.

ShineMoments_2018-29_web

Cindy Heart for Business Solutions helpt je om je website voordelig online te zetten en biedt daarbij nog behoorlijk wat extra’s.

Tools

Je krijg van mij een ingerichte WordPress installatie compleet met alle plug-ins die het bouwen van jouw website heel gemakkelijk en intuïtief maken. En ik neem je alle techniek uit handen.

Hosting van de website regel ik via Virtual Flow. Je website draait op hun servers en zij zorgen ervoor dat hij altijd goed blijft werken.

Softwarepakket

Het pakket dat ik heb samengesteld bestaat uit een aantal onderdelen:

 • Een flexibele PageBuilder die zorgt dat het inrichten van pagina's heel handig werkt.
 • Optimalisaties die ervoor zorgen dat jouw website altijd snel laadt.
 • De beste software voor extra functies, zoals bijvoorbeeld formulieren en betaalopties.

Zou je ons pakket voor een individuele website aanschaffen dan ben je al snel meer dan € 500,- per jaar kwijt. Dit komt omdat de prijzen erg hoog liggen wanneer je ze maar voor 1 website gebruikt. Wij verdelen deze kosten over alle websites waar wij ze voor gebruiken en kunnen ze dus veel goedkoper aanbieden.

Hosting & Onderhoud

Over de hosting en het onderhoud kan ik kort zijn. Daar hoef je je geen zorgen over te maken ツ.

Jouw website draait op de servers van Virtual Flow en zij zorgen ervoor dat hij altijd goed blijft werken.

Dat betekent dat ze zorgen voor;

 • Updates
 • Beveiliging
 • Back-ups
 • SSL
 • Cookies
 • Spampreventie

Daarnaast ben ik er altijd mocht je ergens een vraag over hebben. Wel zo'n fijn idee!

Cindy Heart for Business Solutions helpt je om je website voordelig online te zetten en biedt daarbij nog behoorlijk wat extra’s.

WordPress Website

€ 1000,-
 • Een ingerichte WordPress installatie, inclusief alle premium plug-ins
 • Virtual Flow draagt zorg voor een omgeving incl. alle plug-ins op een URL die ik (oftewel jij als klant) aan mij doorgeeft.
 • Hierop staat een account waar ik (Cindy) in principe in werk. Ik bouw volledig aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijst de Website op.
 • Daarnaast krijg je als klant toegang tot de Academie van Virtual Flow.
 • Dat wil zeggen; tot de Knowledge Base (KB). In de KB staan filmpjes als 'hoe pas ik de achtergrond van een rij aan'. 'Hoe vergroot ik de witruimte tussen twee elementen' 'Hoe zet ik een stukje van mijn website in de bibliotheek zodat ik 'm later kan gebruiken'. Dit zijn duidelijke en volledige instructievideo's, vaak met stappenplan in PDF. Als naslag werk.

Virtual Flow VIP Service Pakket (Hosting & Onderhoud)

€ 250,- per jaar
 • Alle softwarelicenties (t.w.v. € 500 / jr)*
 • * Wij werken alleen met de allerbeste software. Hiervoor moeten jaarlijks licentiekosten betaald worden. Dit doen wij graag, omdat dit betekent dat er een team achter zit dat bezig blijft met de ontwikkeling van de software. Omdat wij de licenties in grote hoeveelheden afnemen kunnen wij ze goedkoper aanbieden dan wanneer je ze voor 1 website nodig zou hebben. Voor sommige optionele aanvullingen hebben wij extra software nodig. Deze jaarlijkse licentiekosten berekenen wij door.
 • Hosting, incl. volledig technisch onderhoud, updates & back-ups. Je hebt technisch nergens omkijken naar, wij zorgen voor het optimaal functioneren van de website.

Werkwijze

1. Je krijgt een uitgebreide vragenlijst die wij als uitgangspunt hanteren voor het       

    inventarisatiegesprek.

2. Jij levert binnen een week na de opdrachtovereenkomst alle foto’s, logo, tekst en   

    eventueel andere materialen.

3. Ik ga dan aan de slag met het neerzetten van een eerste opzet.

4. Na de eerste opzet kun je binnen een week reageren.

5. Vervolgens bouwen we de gehele website en krijg je twee correctierondes.

6. Na deze correctierondes worden kosten in rekening gebracht. Dit gaat op uurtarief

    (€ 65 euro per uur + BTW).

 

Na oplevering van de website ben je voor 100% baas over je eigen website!

 

ShineMoments_2018-44_web

Veelgestelde vragen

Ja, dat mag inderdaad, want dat is waar mijn HEART sneller van gaat kloppen: de techniek. Ik merk dat mijn klanten het belangrijk vinden om een werkende website te hebben, die goed bereikbaar is en die hun klanten makkelijk kunnen vinden. Daarom ga ik proberen je uitleg te geven over de techniek. 🙂

Voor het bouwen van websites werk ik met WordPress. Omdat WordPress flexibel is en overal mee te koppelen is. In WordPress kun je ook altijd uitbreiden met extra functies mocht je die later nodig hebben. Dit geldt dus ook voor mijn systeem. Een Academy, E-mailmarketing, boekhoudsysteem of betalingen voor je diensten of producten? Het kan allemaal  worden toegevoegd!

Het opbouwen van de pagina's zelf gaat heel gemakkelijk en met Beaver Builder. Ook als je nog nooit eerder zelf een website hebt gemaakt. Bovendien kun je eerder gemaakte onderdelen van de website (zoals bijvoorbeeld referenties, of een contactformulier) altijd op een andere plek opnieuw gebruiken. 

Wil je graag een Salespagina voor een nieuw product! Ook dit is mogelijk

Tot slot:

 • Installeren van je site: Dat doe ik voor je.
 • Veiligheid: jouw website is de levensader van je bedrijf. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom is veiligheid van het allergrootste belang. Ik kan ervoor zorgen dat dit prima geregeld is.
 • SSL certificaat: Tegenwoordig is dat verplicht met de AVG/GDPR-wetgeving. Ik kan ervoor zorgen dat jouw website een betrouwbaar SSL-certificaat heeft, waar je niet meer naar om hoeft te kijken.
 • Back-ups: Bijna iedere ondernemer vergeet het, back-ups maken van de website. Ik kan dit voor je doen, dan hoef jij je ook geen zorgen hierover te maken.
 • Updates: Verouderde software kan voor conflicten zorgen op je website waardoor bepaalde elementen niet meer werken. Ik kan ervoor zorgen dat jouw omgeving altijd up-to-date is en blijft.

Ik werk alleen met de allerbeste software. Hiervoor moeten jaarlijks licentiekosten betaald worden. Dit doe ik graag, omdat dit betekent dat er een team achter zit dat bezig blijft met de ontwikkeling van de software. Elke plug-in die ik toevoeg aan het softwarepakket wordt kritisch en zorgvuldig uitgekozen. Ik let hierbij op functionaliteit, het achterliggende team, hoe vaak hij wordt geüpdatet, gebruikersaantallen, ervaringen van andere klanten en hoe goed hij samen gaat met mijn andere software.

Bijkomend voordeel: omdat ik de licenties in grote hoeveelheden afneem kan ik ze goedkoper aanbieden dan wanneer je ze voor 1 website nodig zou hebben.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met mij op!