Testimonials

Wat

mijn klanten

zeggen over mij...

sandra 1

Cindy heeft veel kennis van zaken en is prettig in de omgang. Ze zit boordevol plannen en heeft enorm veel energie. Op korte termijn lanceert zij haar academy met o.a. heel bruikbare tools. Ik ben blij met Cindy!

Sandra Hendriks - VA59
CIMG1297

Via mijn eigen VA kwam ik last-minute bij Cindy terecht voor mijn Facebook-ads. We kenden elkaar nog helemaal niet, maar toch klikte het eigenlijk meteen en waren we beide direct enthousiast over onze samenwerking.

Cindy denkt met je mee en houdt je op de hoogte m.b.t. de stand van zaken. Ze geeft advies wat werkt, wat te doen en hoe te retargetten. In de periode dat dit speelde was ze er als ik haar nodig had en stond ze stand-by. Ik kan Cindy zeker aanbevelen en onze samenwerking gaat ongetwijfeld een vervolg krijgen!

Agnes Grobbe | Pak je Kracht!

Ik heb Cindy leren kennen als een gedreven persoonlijkheid die creativiteit en doorzettingsvermogen samen laat komen bij het nastreven van haar doelen. Cindy is efficient, werkt hard en professioneel. Ze is (en blijft!) steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van WordPress websites, chatbots en AVG wetgeving. Ook technische vraagstukken kennen bij haar geen geheimen. Ik ben erg tevreden met onze samenwerking!

Jessica Eland | JE! Marketing

"Cindy is creatief efficiënt en professioneel; in 1 woord een prachtig mens."

Sandra Feinhals - Creafox