About Me

Cindy van Dommelen

Dreambeliever, creatieveling. Ik kan binnen een split second in tunen op de energie van anderen en wat zij nodig hebben en bedenk dan vaak een oplossing voor hun probleem.

Jarenlang heb ik verschillende functies gehad in verschillende branches en heb ik anderen hun dromen helpen waarmaken. Door een pittige periode meegemaakt te hebben (van geven-geven), besef ik HET MOET ANDERS!

Maar hoe anders en als wat? Terug naar de basis; wie ben IK? waar krijg IK energie van en waar word IK blij van? Wat is MIJN eigen droom?

Mijn droom bleek dichterbij dan ik had gedacht. Mensen helpen, uit te laten blinken in wat ze doen.

“Ik wil ondernemers blij maken en de wereld een beetje mooier maken.”

Het ondernemen als Virtual Assistant trok mijn aandacht en is in mijn ogen écht de toekomst. Maar hoe presenteer je jezelf online? Dit is een vereiste om gezien te worden als Virtual Assistant.
Ik startte mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant en al snel merkte ik dat ik succes had met mijn "Eigen Wijze".
Maar met die zichtbaarheid komen heel wat angsten en beperkende gedachtes mee…
Weet ik genoeg om een Virtual Assistant te zijn of moet ik nog meer leren voordat ik verder ga? Hoe vind ik mijn klanten of hoe vinden zij mij… dat waren de allereerste vragen die ik stelde aan een vriendin die een Virtual Assistant was.
Vanuit Passie & "Eigen Wijze" ondernemen daar geloof ik in. Vrijheid om vanuit je Eigenwijsheid te ondernemen en je echt te laten zien wie je bent.

Het belangrijkste vind ik met Passie ondernemen zodat ik een "Sparkle" uitstraal in mijn business.

IK BEN  MIJN BEDRIJF. Wanneer ik dit niet doe dan sta ik niet in mijn kracht en dan straal ik dat uit. Dit komt niet ten goede van mijn bedrijf en omzet.

 

“Omdat jezelf zijn in je BUSINESS het lekkerste werkt.”

butterflies blue

Cindy Heart for Business Solutions staat voor:

#CindyFeeling is op mijn “Eigen Wijze” mijn Business ondernemen. Dit doe ik door “Personal Touch” aan mijn klanten te geven. Ik sta graag dicht bij mijn klant.

“Heart” is de kern wie ik ben en de oorsprong van mijn Business! Mijn vingerafdruk in de vorm van een “HEART” staat voor mijn “unieke” manier van werken.

 Passie is de ✨ “Sparkle” die je uitstraalt. Passie laat mijn “Heart” stromen en is mijn drijfveer. Passie komt vanuit mijn diepste kern, mijn gevoel. En is datgene wat ik van nature graag doe. Het geeft mij motivatie, energie en kracht. Als je werk je passie is, hoef je nooit meer te werken!

 

✨ “Sparkle” dat is de glinstering die ik krijg in mijn ogen wanneer ik met Passie & enthousiasme praat over mijn werk. En overal waar ik kom laat ik een beetje “Glitter” achter!

Gloeilamp staat voor glashelder, innovatief en oplossingen bieden.

Vlinders staan symbool voor verandering vreugde en kleur, en voor vrijheid in benadering. De kracht van de vlinder helpt het denken te ordenen en de volgende stap bewust te zetten. De vlinder strijkt neer van project naar project. Het representeert de groei en de beweging van mijn bedrijf en ik bouw graag een brug ? tussen verschillende vraagstukken.

 

? True Colours of my “Heart” Mijn kleuren staan voor Ying & Yang.

 

Blauw: staat voor betrouwbaar, eerlijk, verstandig, deskundig, verantwoordelijk, zakelijk,  communicatief vaardig & groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ik heb het vermogen om tot de kern te komen en overzicht aan te brengen in ingewikkelde zaken.

 

Turqouise: staat voor de hervormer, veranderingen teweegbrengend, naar buiten gericht, Levenslustig, toekomstgerichte vernieuwing. inventiviteit, Origineel

 

Violet: staat voor mysterieus, Intuïtief, gevoelig voor sfeer en stemmingen